Cégünkről

MINDEN, AMI TEXTILTISZTÍTÁS! Teljes körű megoldást kínálunk professzionális mosodatechnika és vegytisztítás területén.

25 éves kereskedelmi és mosoda üzemeltetési tapasztalat, a világ vezető gyártóinak képviselete, teljes körű szolgáltatások.

A MOVA Kft. 1991-ben alakult ipari mosodák gépeinek és kiegészítő eszközeinek magyarországi forgalmazására. Alapítója és tulajdonosa Dr. Deme Tibor, a vállalat jelenleg is családi tulajdonban és irányítás alatt van.

25 éves tapasztalat mind kereskedelem, mind mosoda üzemeltetés területén.

A MOVA Kft. által képviselt mosógépek és egyéb mosodai berendezések, kiegészítők gyártói a legnagyobb nemzetközi gyártók közé tartoznak, széles körű termékskálájuk kielégíti mind az ipari mosodák és vegytisztítók igényeit, mérettől és kiszolgált területtől függetlenül.

A világ vezető gyártóinak képviselete.

  • A spanyolországi székelyű GIRBAU cég kizárólagos képviseletét látjuk el Magyarországon. A GIRBAU jelentős rangot vívott ki magának a mosodaipari gyártók között, megbízható teljesítményével, alacsony karbantartási igényű gépeivel, valamint fejlesztéseik eredményeképpen gazdaságosan és energiatudatosan működtethető megoldásai révén.
  • Az amerikai ALLIANCE Laundry Systems cégcsoporthoz tartozó UniMac vállalat képviseletét látjuk el. Magyarországon egyik legjobban keresett termékük a robosztus, megbízható, kiváló ár-érték arányú szárítógépek.
  • 2010 óta mi árusítjuk a német BÖWE cég kitűnő vegytisztító gépeit és alkatrészeit is.
  • A mosás és vegytisztítás gépeiben használt vegyszerek közül a német SEITZ cég vegyszereit forgalmazzuk, köztük foltkezelőket, tisztítás erősítőket, rozsdaoldókat és más speciális anyagokat.
  • A textil azonosítás területén a világvezető RFID megoldást kínáló DATAMARS céget képviseljük.
  • Kiegészítő anyagok területén vezető, a METSO csoporthoz tartozó portugál FANAFEL vállalat ipari textiljeit forgalmazzuk (pl. kalanderfilcek, szalagok)
  • Továbbá képviseljük Magyarországon az alábbi márkákat: Ratioplan rácsos konténerek, AnkerFlexco kapcsok, SpringPress kalander öltözékek, Ora csomagológépek, Thermotex ruhajelölő megoldások

Teljes körű szolgáltatások

Szolgáltatásaink a mosoda tervezésétől kivitelezéséig, a berendezések beüzemelésétől a teljes élettartam alatti karbantartásáig szolgálják partnereink igényét.

 

Tekintse meg termékeinket a MOSODABOLT-ban, vagy kérjen egyedi igényeinek megfelelő ajánlatot!