Hírek

SAJTÓKÖZLEMÉNY

SIKERES PÁLYÁZATOT ZÁRT A DUNÁNTÚLI MOSODÁK KFT. AZ EURÓPAI UNIÓ ÉS A MAGYAR ÁLLAM TÁMOGATÁSÁVAL

A Dunántúli Mosodák Kft. az Új Széchenyi Terv „Telephelyfejlesztés” című pályázati kiírásán 40.560.441 forint vissza nem térítendő támogatást nyert el. A vállalkozás a projekt megvalósítását 2014 szeptemberében befejezte. A pályázat összköltsége 81.120.883 forint volt, melyből a már meglévő csarnok bővítése valósult meg.

Új technológia kedvező feltételekkel – most igényeljen pályázati támogatást gépvásárlásához!

A piaci versenyben fontos, hogy az új technológiával együtt járó előnyöket mihamarabb alkalmazni tudja: csökkent energiafogyasztás, gazdaságos működtetés, alacsony karbantartási költség és karbantartás miatt kiesett idő - mindezt minőségi kompromisszumok nélkül!

BÖWE - Megszokott minőség, új köntösben

A vegytisztító gépek piacán 1945 óta működő BÖWE vállalat megbízható, csúcskategóriát képviselő gépeit 2010 óta a Ziermann Holding GmbH gyártja. A MOVA Kft. a BÖWE magyarországi képviselőjeként továbbra is várja vegytisztító szalonok érdeklődését új és használt vegytisztító gépek iránt!

A BÖWE 2012-ben mutatta be az új COMET LINE gépeit, amelyek a modern technológiát alacsony fogyasztással ötvözik, kedvező áron.

ECODRYER - A GIRBAU KIHOZTA A VILÁG LEGKORSZERŰBB KIS SZÁRÍTÓIT!

27-30 perc szárítási idő? A megszokottnál 20-27%-kal kevesebb energia? Az új GIRBAU ECODRYER szárítógépekkel igen!

Megerősített hőszigetelés, axiális légáramlás, folyamatos szabályozású égő, szabályozható fordulatszám. A GIRBAU cég által újonnan kifejlesztett ECODRYER szárítók több területen is szakítottak a hagyományokkal, hogy a megnövekdett hatékonyságot csökkenő energia felhasználás mellett érjék el: