Szervíz, alkatrész ellátás

A nálunk vásárolt gépekhez alkatrész utánpótlást és hibajavítást az ország egész területén vállalunk!

Tudjuk milyen fontos az, hogy a mosodai berendezések megbízhatóan nyújtsák az ígért teljesítményt, a karbantartás miatti állásidő lehető legrövidebb legyen, egy esetleges meghibásodás esetén pedig a hibajavítás miatt ne essen ki hosszú napokra a termelés. Ezért fontos:

 • Alacsony karbantartási igény, megbízhatóság: Partnereink különleges hangsúlyt fektetnek az alacsony karbantartási igényű, megbízhatóan működő gépek gyártására, a karbantartáshoz szükséges területek könnyen hozzáférhetőek, meggyorsítva a fenntartó karbantartás időigényét.
 • Szakképzett szerelőink az ország területén vállalják a gépek hibajavítását. Szakembereik továbbképzéséről folyamatosan gondoskodunk.
 • Raktárkészletünkről elérhető a karbantartáshoz és hibajavításhoz szükséges alkatrészek és alapanyagok többsége.
 • Gépeink teljes élettartama alatt biztosítjuk a szervízelést. A garanciális időszak után is, jellemzően egy berendezés teljes élettartama alatt vállaljuk annak szervizelését. Kifutó modellek esetén alkatrészeket raktározunk, vagy utángyártott terméket biztosítunk.

 

Szervíz szolgáltatásaink

Milyen szerviz szolgáltatásra van igénye? Hány és milyen méretű gépei vannak? Van-e szakértő karbantartó személyzete? Szeretné, ha minimális időt és energiát kellene javításra fordítania? Az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk:

 • Üzembe helyezés: az általunk szállított, gyári új berendezések esetén az üzembe helyezés költségét az eladási árak tartalmazzák (Magyarország területére).
 • Megelőző karbantartás, felújítás: egyedi megállapodás szerint lehetőséget biztosítunk megelőző karbantartás végzésére, hogy a gépei mindig a maximális teljesítményt nyújtsák, és elkerüljék a váratlan meghibásodásokat.
 • Alkatrész ellátás: Regisztráljon honlapunkon, majd a MyMova menüpont alatt elérheti az alkatrész katalógusunkat. Innen kényelmesen kiválaszthatja a kívánt alkatrészt, amit a szerviz elérhetőségeken megrendelhet.

Amennyiben nem kíván katalógusból választani, kérjük a szerviz@mova.hu elérhetőségeken keresse kollégánkat és egyeztesse alkatrész igényét!

 • Hibaelhárítás: a hibabejelentést követően kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot, és egyeztetett időpontban helyszíni javítást végez. Kollégáink szakértelmét a folyamatos képzések és több tíz év tapasztalata biztosítja, a javításhoz szükséges anyagokat, alkatrészeket pedig többnyire raktárkészletünkből fedezni tudjuk. Így gyors és hatékony megoldást kínálunk a meghibásodások javítására, hogy ne kelljen sokáig nélkülöznie gépeit!
 • Opcionális meghosszabbított garancia: bizonyos gyártók esetén lehetőség van kiterjesztett garancia vásárlására, a szokásos 12 hónapos garancia meghosszabbítása érdekében. Így tovább biztos lehet benne, hogy beruházása teljes védelemben van, egy hosszabb időszakon keresztül is!

Hibabejelentés, szerviz elérhetősége:

 • On-line hibabejelentés Kapcsolat menüpont alatt. Kérjük, adja meg a meghibásodott berendezés gyártóját, típusát, a hiba leírását. Kollégánk az elküldést követően értesül a bejelentésről!
 • Küldjön e-mailt. Kérjük adja meg a meghibásodott berendezés gyártóját, típusát, a hiba leírását. Kollégánk az elküldést követően felveszi Önnel a kapcsolatot! (Munkaidőn kívüli bejelentés esetén a következő munkanapon.)
 • Keressen minket telefonon: munkaidőben a 06-1-3909030 számon elérheti Majzinger László szervizvezetőt.