Új technológia kedvező feltételekkel – most igényeljen pályázati támogatást gépvásárlásához!

A piaci versenyben fontos, hogy az új technológiával együtt járó előnyöket mihamarabb alkalmazni tudja: csökkent energiafogyasztás, gazdaságos működtetés, alacsony karbantartási költség és karbantartás miatt kiesett idő - mindezt minőségi kompromisszumok nélkül!

Az új gépbeszerzéshez most jelentős segítséget nyújtanak az igényelhető EU pénzügyi támogatások. Partnereinkkel az elmúlt évben több alakalommal, sikeresen pályáztunk gépbeszerzés támogatására. Vegye Ön is igénybe a még rendelkezésre álló pályázati pénzeket, hogy versenyelőnyét biztosítsa!

Az általunk forgalmazott gépek és berendezések megfelelnek a pályázati kiírások feltételeinek, a megkövetelt EU szabványoknak, illetve az általunk képviselt cégek mindegyike ISO 9001 es minőség tanúsítással és ISO 1400-es környezet tanúsítással rendelkezik.

Ossza meg velünk fejlesztési terveit, segítünk kiválasztani hozzá a megfelelő technológiát. Gyors és rugalmas ügyintézéssel, a szükséges ajánlatok és dokumentáció biztosításával támogatjuk a gyors megvalósítást.

Keressen minket a Kapcsolat menüpont alatt, vagy az iroda@mova.hu címen!