Minőség

Az általunk forgalmazott gépek minősége

  • a gondos (minőségtudatos) tervezésen,
  • a beépített alkatrészek minőségén, és
  • a gyártás minőségén és a minőség ellenőrzésén múlik.

Gyártóink az elmúlt évtizedekben is mosodai gépeket gyártottak és a korszerű CAD-CAM rendszerek korában is nagy jelentősége van a sikeres gyakorlatnak. Azokon a gépeken, amelyek 10-20 éve problémamentesen üzemelnek, a tervezők csak annyit változtatnak, amennyit a korszerűség megkövetel. Minden olyan megoldást, amely kiállta a gyakorlatok próbáját, továbbra is alkalmaznak.

A mosógépek „lelke" a jól méretezett és gondosan kidolgozott dobcsapágyazás! Kiemelkedően fontos ezen kívül, hogy a nehezen elromló gépeknél is könnyen kivitelezhető legyen a tömítések és a csapágyak cseréje.

A beépített alkatrészek között legfontosabbak a motorok, az elektromos kapcsolók, a frekvenciaváltók és a csapágyak. Gyártóink a Telemachanique kapcsolóit, az ASEA motorjait, a FUJI frekvenciaváltóit és az SKF csapágyait építik a gépeikbe.

Az általunk képviselt cégek mindegyike ISO 9001 es minőség tanúsítással és ISO 1400-es környezet tanúsítással rendelkezik.

A gyártás során MINDEGYIK gépet vízzel-gázzal-mosószerrel-villannyal ténylegesen kipróbálnak egy próbateremben. A gépeket valódi textilekkel megtöltve 1-4 órán keresztül járatják, az esetleges beállításokat elvégzik, a hibás alkatrészeket kiszűrik.

EZ A LEGTÖKÉLETESEBB MINŐSÉG-ELLENŐRZÉS!

Az amerikai gyártó cégünknél egy speciális laborban tesztelik a beépítésre kerülő különféle alkatrészeket. Csak olyan alkatrészt tesznek a sorozatgyártásba, amely a hőtartósági, és nyúzópróba teszteken megfelelt.

Ugyanilyen módszerrel vizsgálják a versenytársak egyes gépeit, hogy melyik megoldásaik gyengébbek és melyik megoldásaik jobbak az ő kivitelüknél. A jobb megoldásokat beépítik a sorozatgyártásba és így érik el a legendásan kiváló minőséget és tartós megbízhatóságot.